Sandhamnsgatan 55, 4 tr

Gärdet / Östermalm, Stockholm Se på karta

11 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Byggår
1966
Förening
BRF Kampementparken
Om föreningen
Avgift
6 121 kr/mån
Driftkostnad
10 560 kr/år
Pris/m²
96 491 kr/m²
Antal besök
6 168
Dagar på Hemnet
12

Föranmälan krävs för visning. Jag erbjuder även både digitala och privata visningar. Kontakta mig gärna för mer information!

Varmt välkommen till en en fantastisk gavellägenhet med beundransvärda attribut! Sällsynt lägenhet till försäljning som måste upplevas på plats. Högt och fritt läge med två soliga balkonger mot sydost samt nordväst. Fönster i tre väderstreck. Sju fönster i fil mot Gärdets grönska. Social planlösning med kombinerad matsalsdel samt sällskapsdel. Möjlighet till fem rum och kök. Nyrenoverat badrum samt separat gäst wc med möjlighet till dusch. Inredning och ytskikt delvis exklusivt renoverat sent 2019. Fantastiska förvaringsmöjligheter med bland annat en rymlig klädkammare i anslutning till entrén, gallerförråd i källaren samt flertalet externa förråd till uthyrning i fastigheten för en mycket rimlig avgift.

Bostadsrättsföreningen Kampementparken är en stor och stabil förening med ett bland annat ett stort garage med platser för endast 1200 kr/mån samt externa platser för uthyrning , två tvättstugor samt grovtvättstuga, pingisrum, grovsoprum, cykelrum, innergård med grill och sittplatser sommartid. Bredband via fiber samt TV 8 favoriter ingår. Inga avgiftshöjningar har gjorts sedan föreningen bildades. Mycket populär och efterfrågad förening!

På en minut nås SATS träningscenter med squash-bana och i kvarteret finns beachvolleyboll samt Kampementsbadet och utomhusgym. På Gärdesfälten finns Stockholms mest centrala skidspår, elljusslinga för joggingrundor eller skidåkning runt Kaknästornet, samt en ridskola. Det är även nära till skridskobana på Östermalms IP. Täta kommunikationer med buss nr 1 & 72 som stannar i närheten av huset och buss 76 en bit bort samt röd tunnelbanelinje med station Gärdet, uppgång på Värtavägen inom ca 5 min promenad. Till Stureplan och City är det cykelavstånd. Perfekt läge med direkt närhet till härliga promenadstråk längs grönskande Gärdet och bort längs Djurgårdsbrunnskanalen.

I direkt anslutning till huset finns en storpacks/gross butik där alla föreningens medlemmar har kundkort vilka följer lägenheten. Ica Nära öppet 08–23 finns på bara 250 m avstånd och även stora och fräscha ICA Kvantum Värtan öppet 08–22 finns dessutom på bara 800 m avstånd!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jonatan Viklund

Notar
Mäklare Jonatan Viklund, Notar
070-899 79 21
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 28
  feb
  Idag kl. 12:30–14:00
  Föranmälan krävs. Kontakta mig för att boka tid eller boka direkt online.
 • 1
  mar
  Imorgon kl. 16:00–17:30
  Föranmälan krävs. Kontakta mig för att boka tid eller boka direkt online.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.