Skogsbovägen 22

Gustavsberg Ösbydalen, Värmdö Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Ösby Sjöpark 1 i Gustavsberg
Om föreningen
Avgift
5 949 kr/mån
Driftkostnad
11 760 kr/år
Pris/m²
63 107 kr/m²

Nu är en alldeles nyproducerad takvåning med strålande sjöutsikt och terrass om hela 171 kvm till salu i nya fina Ösby Sjöpark! Vid stranden av den förtrollande insjön Ösby träsk har nu fyra snygga flerbostadshus som smälter väl in i den vackra omgivningen uppförts. Det nya området kallas för Ösby Sjöpark. Lägenheten ligger på våning 5 och är enda lägenheten på detta våningsplan. Lägenheten har högt i tak, fönster i alla väderstreck och ljusa fina och kvalitativa material. Terrassen löper runt hela lägenheten i 360 grader, och ger dig möjlighet att ostört njuta av årstidens växlingar, sjöutsikten och solens värmande strålar, allt efter årstid och efter tycke och smak. Denna lägenhet är något helt unikt i Gustavsberg.
Husen är arkitektritade och byggda av kvalitetsmedvetna Hökerum bygg som jobbat för att lägenheterna skall passa så många som möjligt; barnfamiljer, ungdomar som flyttar till sitt första egna boende, de som vill bo nära naturen samt de som önskar ett lättskött boende. Med naturen inpå knuten finns det många möjligheter till sköna utomhusaktiviteter. Värmdö kommuns utegym ligger strax nedanför huset och det finns en mysig 4,5 km lång vandringsled runt sjön. Vill du hellre träna inomhus kan du göra det i föreningens egna gym i hus fyra.
Föreningen har också ett övernattningsrum som medlemmarna kan hyra till sina långväga gäster. Närheten till Gustavsbergs centrum där busscentral, köpcentrum, serviceinrättningar och restauranger ligger nås på få minuters promenad i vacker natur.
Stilrent och ljust med ett häftigt läge är ledord för denna fina bostad i Ösby Sjöpark.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Värmdö