Stig Lindbergs Gata 15

Gustavsberg - Porslinskvarteren, Värmdö Se på karta

3 975 000 kr

4 375 000 kr -9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Balkong
Ja
Byggår
1930
Förening
BRF Fabrikshuset
Om föreningen
Avgift
6 725 kr/mån
Driftkostnad
12 684 kr/år
Pris/m²
32 582 kr/m²

Här samsas gammalt och nytt när den gamla fabriksbyggnaden från 1930 har byggts om och istället gett plats för ett antal spektakulära lägenheter. Den fantastiska takhöjden på 3,8 meter i både vardagsrum, kök och de trevliga sovrummen skapar en härlig rymd i lägenheten. Generösa öppna ytor och stora fönster ger lägenheten dess karaktär och ett härligt ljusinsläpp. Rymligt loft med plats för sovhörna eller annat lämpligt användningsområde med en takhöjd på ca 1,41 m. Golvyta på loftet är ca 14 kvm. Hela lägenheten har ett högt och insynsskyddat läge och från den södervända balkongen har du en vidsträckt utsikt över området. Snyggt kök i smakfulla färger med bänkskiva av mattslipad granit. Två helkaklade badrum varav det ena rymmer tvättmaskin och torktumlare. Alla boende i föreningen har tillgång till en fantastisk takterrass med vidsträckt utsikt över Farstaviken och Gustavsberg.

OMRÅDET
Fabrikshuset har ett centralt läge i Gustavsbergs hamn som nu genomgår en förvandling till mötesplats för kultur uppblandat med butiker, caféer, restauranger och bostäder. Närmsta matbutik återfinns bara ett par hundra meter bort utmed Gustavsbergs Allé där även busshållplats finns. Motorvägsbussar trafikerar sträckan mot Slussen som tar ca 30 minuter oberoende tidpunkt på dagen.

En kort promenad bort återfinns Gustavsbergs centrum med ett rikt utbud av närservice med mataffär, apotek, post, banker, café, bageri och restauranger. I anslutning till centrum återfinns simhall med gym och äventyrsbad, sporthall, tennishall, skatepark, såväl ute- som inomhusrink för ishockey samt fotbollsplan där det vintertid spolas för skridskoåkning. I nära anslutning till Höjdhagen återfinns utegym och på intilliggande Nacka Golfklubb spåras det vintertid för längdskidåkning.

På bekvämt promenadavstånd återfinns Kvarnsjön med möjlighet till insjöbad. Sjön omgärdas likt Farstaviken av orörd natur med stigar och löpspår som leder vidare bort mot Lemshaga och Södersved där havsbad finns. Ytterligare en bit ut i kommunen tar Stockholms skärgård vid.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö