Kommande

Idrottsvägen 2

Gustavsberg, Värmdö kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Prunus
Om föreningen
Avgift
5 137 kr/mån
Driftkostnad
8 640 kr/år
Pris/m²
47 198 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna väldisponerade 4:a centralt belägen i Gustavsberg med närhet till det mesta. Inglasad uteplats som vetter mot innergård. Öppen och ljus planlösning mellan hall, vardagsrum och kök med tillhörande matplats där vänner och familj kan samlas att njuta av en vällagad middag, 3 stycken rejäla sovrum och 2 fina badrum.

Bostadsrättsföreningen har en god ekonomi och en av dom lägsta belåningsgraderna bland föreningarna i området.

Busshållplatsen till direktbussarna som tar dig smidigt in till Slussen eller Cityterminalen på bara 25 min har du precis intill byggnaden. Under sommarhalvåret kan man även åka båt till/från Slussen. Det historiska gamla fabriksområdet är en levande stadsdel där fabrikens historia är synlig för invånare och besökare då industriarkitekturen bevarats. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från lägenheten finns matbutik men även småbutiker, café, restauranger, frisörer, gym, vårdcentral och flertal outlets med glas, keramik och porslin. Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs Centrum och de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker. Vid Gustavsbergs centrum som är knutpunkten med sin bussterminal finner du idag bland annat matbutik, blomster och presentbutik, skönhetsvård, bibliotek, bio och teater, bank, apotek, gym, systembolag och även äventyrsbadet - Gustavsbergsbadet och flera andra idrottsanläggningar.

Den gamla bruksorten Gustavsberg är huvudorten på Värmdö som ligger mitt i Stockholms skärgård och är välkänd för sin konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan. I Porslinskvarteren bor du med närhet till skola och en nybyggd förskola runt husknuten. På Kattholmen (Position: 59°19,46 N 18°22,58, sjökort 6142 SE), finns ett marint centrum med gästhamn, minigolf, aftersail samt restaurang.

Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig känsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen. Närheten till vatten med både sjö och havsbad och storslagen natur är påtaglig. Promenad och joggingstigar i både skog och längst havet är endast runt hörnet.

Välkommen till Porslinskvarteren, en enastående miljö med den idealiska kombinationen mellan Gustavsbergs gedigna historia och förstklassiga arkitektur.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Peter Sundqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Peter Sundqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
070-1627085

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.