Kommande

Maja Snis Gata 2

Gustavsberg, Värmdö Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Ranka
Om föreningen
Avgift
5 666 kr/mån
Kommande

I Gustavsberg tar Porslinskvarteren form där spännande arkitektur möter en enastående skärgårdsmiljö och en inspirerande historia. På Maja Snis gata återfinns denna generösa 4:a på hela 107 kvm med stor
inglasad balkong i sydost. Påkostade materialval, väl tilltagna ytor med en social planlösning och två helkaklade badrum. Köket är stilsäkert inrett och präglas av den höga kvalitén. Här har man tillskapat ytterligare arbetsytor med en praktisk köksö. De två badrummen är helkaklade, badkar, wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare i det stora badrummet samt dusch, wc och kommod i det andra badrummet. Badrummen är smakfullt inredda med grått och vitt klinker respektive kakel. Ett praktiskt boende för familjen eller paret som vill slippa allt som hör till villa-skötseln. Här är det bara att flytta in och njuta.

Populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg är en stadsdel under omvandling. Det historiska gamla fabriksområdet blir nu till en levande stadsdel där fabrikens historia kommer att vara synlig för invånare och besökare då industiarkitekturen bevaras. Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig småstadskänsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen. I Porslinskvarteren bor du med närhet till skola, nybyggd förskola, mysiga caféer och butiker. Allt bara några hundra meter från Gustavsbergs hamn.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.