Nyproduktion

Skogsbovägen (preliminär adress) lgh 313

Gustavsberg, Värmdö kommun Se på karta

4 540 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Kvarteret Tallbacken
Om föreningen
Avgift
5 292 kr/mån
Pris/m²
44 950 kr/m²
Nyproduktion

Denna fyra tycker vi har en riktigt bra planlösning! Köket är lättillgängligt direkt från hallen och är utrustat med två kyl/frys för den lite större familjen. Det är ljust med ett fönster ovanför diskbänken. Den öppna planlösningen ger plats för ett rejält matbord i direkt anslutning till köket samt en sittgrupp. Balkongen på 11 kvm når man från vardagsrummet. Det stora badrummet har så klart både tvättmaskin och torktumlare och här finns också möjlighet att välja badkar som tillval om man gillar det. Det finns också ett extra WC, vilket kan vara bekvämt om man har gäster på besök. Sovrummen är samlade i lägenhetens norra del och ligger på så vis avskilda från övriga lägenheten. I anslutning till sovrummen finns också ytterligare en balkong i västerläge. Har man inte behov av tre sovrum finns ju här möjlighet att inreda t ex ett kontor för hemarbete.

Brf Kvarteret Tallbacken i Gustavsberg erbjuder ett tryggt, varmt och välkomnande boende, genomtänkt i minsta detalj. Kvarteret Tallbacken består av 92 lägenheter som uppförs av Hökerum Bygg i två etapper. Med närhet till Ösby Träsk och dess strövområden erbjuds ett trivsamt boende för alla åldrar.

Husen är byggda för att vardagen ska vara smidig, med utrymme för njutning. Välplanerade kvadratmeter där livet får plats.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Värmdö