Västergården 10B

Habo, Habo Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1996
Förening
BRF Västerkåkarna i Habo
Om föreningen
Avgift
5 482 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
19 096 kr/m²

En fantastisk miljö, omgiven av grönområde, vackra träd och utsikt över Vättern. Nu äntligen kan vi presentera denna bostad i markplan, lantligt belägen men med närhet till både Habo och Jönköping!

Vägen leder dig fram till denna vackra ståtliga byggnad med herrgårdskänsla. Här finner du allt från generös takhöjd till flertalet sovrum och fina vyer över området. Här finns gott om plats för familj och vänner att umgås, både inne i det luftiga vardagsrummet och ute på den större men lättskötta gräsytan.

Bekvämt och bekymmersfritt boende med golvvärme genom hela bostaden, fina parkettgolv och ett nyrenoverat badrum. Här kan du njuta av villakänslan, men med bostadsrättens alla fördelar.

Fastigheten bebyggdes 1996 och har fram tills idag varit hyresrätter, men har sedan ombildats till bostadsrätter. Föreningen består idag av totalt 12 st lägenheter med bra gemensamhetsytor i form av tvättstuga och förråd. Inom fastigheten finns parkeringsplatser med elstolpe till samtliga lägenheter. Föreningen planerar att dra in fiber under 2020.

Anmäl ditt intresse via webben redan nu!

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Habo/ Mullsjö

Kom på visning

  • 23
    feb
    Sön 23 feb kl. 15:30-16:00
    Allmän visning, anmäl dig gärna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren