Storsegelvägen 10

Hägersten-Liljeholmen Gröndal, Stockholm Se på karta

6 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Balneum
Om föreningen
Avgift
5 200 kr/mån
Pris/m²
69 740 kr/m²

Varmt välkommen till denna sjönära och eleganta bostad om 96 välplanerade kvm. Fina attribut så som uteplats i västerläge,
exklusiva materialval och utsikt över Mälaren. Med sitt underbara frontläge blir detta ett oslagbart drömboende i mysiga och populära Gröndal Strand!

Här bor man med en modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och har direkt kontakt med Mälaren tack vare lägenhetens generösa fönsterpartier samt generösa balkong. En av få fyror i huset som även har en generös walk-in-closet som även kan nyttjas som en arbetsvrå eller varför inte ett extra lekrum. Lägenhetens disponering är mycket effektiv med sociala sällskapsytor, luftiga sovrum samt två stycken badrum (varav 1 med tvättdel). Interiören håller absolut högsta klass och alla materialval är noggrant utvalda.

I detta boende finns det även tillgång till föreningens relaxavdelning med pool, bastu o soldäck. Vid direkt anslutande brygga ligger även föreningens båt med utrymme för upp till 10 personer. Allt detta ingår i avgiften, även bredband, flertalet tv-kanaler samt vatten.

Här bor ni med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 med hållplats precis nedanför huset samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare, apotek och mycket mer. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje.

Fler bilder finns - vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019