Orgelgatan 13

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Block
Om föreningen
Avgift
4 985 kr/mån
Pris/m²
47 135 kr/m²

Modern och stilren 4:a högst upp i huset på vån 6, med fri utsikt mot Gamla Uppsalas högar! Huset präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Lägenheten är belägen högst upp med hiss från markplan. Planlösningen är praktisk och erbjuder er plats för allt ni kan önska er. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och med en takhöjd på 2,7 m ger det dig en otrolig känsla av rymd tillsammans med de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet samt ena sovrummet kommer ni ut till balkongen på ca 13 kvm i soligt söderläge. Tre rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober. Badrummet är mycket smakfullt och har tvättmaskin och torktumlare samt ett extra wc.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Tillträde omgående!

Varmt välkommen till vår nya visningslägenhet! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

Länk till lägenhetsväljaren där ni kan utforska resten av lägenheterna i ETAPP 2:
https://cdn.pixerymedia.com/propdev/navigator/Fastighetsforadlarna/Kapellgardet_2/#view:1-1

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB