Portalgatan 73

Kapellgärdet, Uppsala kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2007
Förening
HSB BRF 88 Pedalen i Uppsala
Om föreningen
Avgift
5 742 kr/mån
Driftkostnad
11 376 kr/år
Pris/m²
32 111 kr/m²
Antal besök
1 809
Dagar på Hemnet
8

4:a med attraktiv planlösning på Kapellgärdet; bo nära stan i lugn omgivning inbäddad bland gårdarna på Kapellgärdet. På föreningens påkostade innergård kan ni, förutom njuta av utseendet även koppla av i de gemensamma möbelgrupperna och låta barnen leka fritt utan störande trafik. Praktisk planlösning med fokus på rymd då sällskapsutrymmena i form av kök, matplats och vardagsrum finns i anslutning till varandra med öppen lösning och med stora fönsterpartier i olika väderstreck som låter dagsljuset flöda fritt. Samtliga sovrum finns i bortre delen av bostaden och är av varierande storlek men rymmer både säng samt ytterligare möblemang. God förvaring i klädkammare och två våtutrymmen med stilrent badkar samt full tvättutrustning i det ena och dusch i det andra.

Den stora balkongen vetter i väster för att fånga upp bästa eftermiddagssolen lagom till att du kommer hem från arbetet, den är utrustad med markis som skyddar allt för soliga dagar. Här slår man sig gärna till ro i ett skönt möblemang och njuter av lugnet. Den mindre balkongen vetter i öster och det är här man tar sin morgonkaffe och njuter av dagens första soltimmar samt lugnet mot den egna innergården.

Bostaden har lite extra takhöjd om 2,6 meter och har kvar känslan av nyproduktion, den är färgsatt i trendiga kulörer på väggar som matchas med vit inredning och trestavigt ekparkettgolv.

Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi där värme, vatten, kabel-TV, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Det finns extern förvaring i källarförråd om ca 5,5 kvm, invändig cykel- och barnvagnsförvaring, övernattningsrum som rymmer fyra personer och sex välutrustade gemensamma tvättstugor. Garageplats nås enkelt via hiss direkt från bostaden. Vackert anlagd innergård med välutrustad lekplats, grillytor, fina platser för rekreation och grönska i form av buskage, gräsmattor och blomstrande rabatter. En rask promenad bort finns gym, populär frisör, köpcentrumet Kvarnen, Resecentrum och stadskärnan. Barnvänligt område, ni bor intill förskolor och skolor för alla åldrar och nära påfarter för bilpendlare. Här bor ni med allt vad Uppsala har att erbjuda nära till hands!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Linn Thyrestam Grape

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Linn Thyrestam Grape, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
0709154448

Visningstider

 • 19
  sep
  Sön 19 sep
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 20
  sep
  Mån 20 sep
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.