Nyproduktion

Silvergransvägen 12

Klövsjöfjäll, Bergs kommun Se på karta

2 610 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Våning
1 av 2
Byggår
2021
Avgift
3 197 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år
Nyproduktion

På Silvergransvägen på ski in/ski outläge i Klövsjö Katrina håller en ny BRF på 10 bostadsrätter på att byggas. Toppenläge med fantastisk utsikt mot närliggande Klövsjö by. Under säljstarten förra sommaren såldes snabbt de flesta bostäderna på förhandsavtal. Nu finns möjlighet för den som inte var med då att säkra upp sitt fjällboende i Klövsjö Katina skidområde med tillträde redan i september i år!

Bostaden som är till salu ligger i souterrängplan och är på 75 kvm med tre sovrum, självklart med bastu. Lägenheten inreds kvalitativt med genomgående bra materialval, parkettgolv/klinkergolv och kvalitetskök.

Observera att vissa av bilderna är renderingar och att färdigt resultat kan skilja sig från dem. Komplett materialspecifikation finns i rumsbeskrivningen.

Du tar dig mycket enkelt till och från alpin skidåkning från bostaden, via glidspår som leder ner till Klövsjö express. Alldeles i närheten, strax nedanför husen till vänster ligger Rastdalsliften med tillhörande skidbacke, dessutom finns en elljusbelyst pulkabacke. Lite längre ner i Klövsjöfjäll finns ett elljusspår för längdåkning.

Från lägenheterna har du fin utsikt mot Klövsjö by, utsedd till Sveriges vackraste by med mycket tradition och genuinitet.

Aktiviteter utöver skidåkning är fiske, både vinter och sommartid, vandring till exempel till Fettjeåfallet som har givit namn till bostadsrättsföreningen. Sommartid lämpar sig Svartåstjärn vid Klövsjöfjäll för badning och simning, eller varför inte hyra en SUP-bräda på sportshoppen i hotellet och paddla en sväng.

Köpprocessen är enligt följande:

- Förhandsavtal tecknas mellan köpare och bostadsrättsföreningen. Detta avtal signeras elektroniskt och är bindande för båda parter. Förhandsavtalet vilar på den intygsgivna kostnadskalkylen med tillägg om prisändringar av insatser och månadsavgifter samt ytterligare bilagor.
- Upplåtelseavtal tecknas ca 4 veckor innan tillträdet. Den baseras på ekonomisk plan som upprättas inför tillträdet. I upplåtelseavtalet finns uppgift om exakt tillträdesdag och instruktioner om hur insatsen betalas.
- Tillträde sker på datum enligt upplåtelseavtalet nycklar till er nya lägenhet erhålles.

Välkommen hem till vackra Klövsjö!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakt

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40