Industrigatan 25

KUNGSÄNGEN, Uppsala Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
HSB BRF 402 Hamnen i Uppsala
Om föreningen
Avgift
5 178 kr/mån
Driftkostnad
4 464 kr/år
Pris/m²
42 813 kr/m²
Antal besök
880
Dagar på Hemnet
1

Varmt välkomna till denna generösa välutrustade 4 ROK på 112 kvm. Inredningen är utöver det vanliga och här finns många genomtänkta detaljer både i lägenheten men också i huset. Detta är en lägenhet och adress för dig som kräver mer av ditt boende. Utanför finns Fyrisåns kajpromenad och Uppsalas absoluta stadskärna inom bekvämt promenadavstånd.

Här bor du i en HSB-föreningen som erbjuder sina medlemmar mycket. Ni får gratis tillgång till övernattningslägenhet, spa-avdelning med bastu och en liten cykelverkstad. Under huset finns ett parkeringsgarage som du når med hiss. Och på husets tak finns solceller som bidrar till elförsörjning. På gården finns ett inglasat uterum/växthus som ni bokar och lånar gratis. Här kan ni ha en riktigt fin kräftskiva!

Kungsängen/Industristaden är ett mycket centralt nyproduktionsområde i Uppsala och erbjuder ett bekvämt gång- och cykelavstånd till stadskärnan och framförallt stationen. Bostaden ligger nära den vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåtar. Här är det också nära till Studenternas IP och Akademiska sjukhuset via gångbro över Fyrisån. Resa bort? Jobba i Stockholm? Med bara några minuters promenad till tågstationen och centrum når du många kommunikationer. I kvarteren finns både en förskola och en restaurang och i närområdet finns flera andra restauranger. Ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys.

Första visningen söndag 5 juli. kl.13.15-14.00. Anmälan krävs. Boka bara om du känner dig fullt frisk och visa hänsyn på visningen. Håll avstånd. Passar inte tiden kontakta mäklaren och boka en enskild visning. VÄLKOMNA!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Visningstider

  • 5
    jul
    Sön 5 jul kl. 13:15–14:00
    Anmälan krävs för att kunna hantera flödet av spekulanter.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.