Nyproduktion

Formgatan 26

Limhamn, Malmö Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101,5 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Havsbrynet
Om föreningen
Avgift
5 427 kr/mån
Pris/m²
39 360 kr/m²
Nyproduktion

Slå dig ner på balkongen i denna rymliga fyra med kvällssol och utsikt över vattnet, där segelbåtarna rofyllt glider förbi. På över hundra kvadratmeter ryms både två badrum, gott om förvaring och generösa umgängesytor för vänner och familj.

Välkommen in i entrén till denna ljusa genomgångsfyra. På din vänstra sida hittar du en lång skjutdörrsgarderob med gott om plats för skor och ytterkläder. Från entrén når du också hemmets två mindre sovrum med fönster ut mot vattnet. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort en vägg som tillval och få ett större vardagsrum och kök. I entrén finner du även hemmets rymligaste badrum. Det är helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in i lägenheten mot hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Alldeles utanför breder den härliga balkongen ut sig och bjuder på en häpnadsväckande utsikt över vattnet. I köksdelen har du även en fransk balkong som skapar utomhuskänsla under matlagningen. Här finns också möjligheten att komplettera med en köksö som tillval, för extra arbetsyta.

Från köksdelen hittar du ingången till det största sovrummet, med tillgång en lång och rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring och ett stort fönster med härligt ljusinsläpp. Sovrummet har också ett eget helkaklat badrum utrustat med dusch. En detalj som är guld värd när vänner kommer på besök och fler vill göra sig i ordning samtidigt.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB, Region Nya Hem Öresund