Nyproduktion

Lindholmshamnen

Lindholmen, Göteborg Se på karta

6 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109,7 m²
Biarea
13 m²
Förening
BRF Lindholmsvarvet
Om föreningen
Avgift
5 603 kr/mån
Pris/m²
63 582 kr/m²
Nyproduktion

Bo nytt och nära-Välkommen till expansiva Lindholmen!
Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet, bygger vi ett nytt kvarter med olika typer av bostäder. Här bygger vi med originell arkitektur med gedigna material. I tre lamellhus ryms yteffektiva lägenheter om 1-4 rok och entresollägenheter med högt i tak. På en annan del av gården bygger vi ett modernt townhouse där varje separat våningsplan inrymmer en exklusiv lägenhet.

Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du tillgodoräkna dig ett extra vardagsrum, i form av det gemensamma orangeri som blir den naturliga mötesplatsen för de boende i föreningen. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt för arkitekturen är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Ingen budgivning
Bostäderna säljs till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. De som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Lindholmsvarvet kommer också att ha möjlighet att välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få en högre månadsavgift.

Skräddarsy din bostad
Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Ju tidigare du går vidare med ditt nya bostadsköp desto fler möjligheter har du att påverka din inredning. Väntar du in i det sista kommer bostaden att byggas enligt de interiöra val som är standard.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg

Visningstider

  • 17
    jun
    Ons 17 jun kl. 17:00–18:00
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.