Plantagegatan 9 A

Linnéstaden, Göteborg Se på karta

6 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126,7 m²
Balkong
Ja
Byggår
1905
Förening
BRF Fregatten nr 3
Om föreningen
Avgift
7 896 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
48 540 kr/m²
Antal besök
8 390
Dagar på Hemnet
14

Magnifik fyra med härligt ljusinflöde, högre takhöjd och attribut från 1900- talets början. Här bjuds på tidstypiska detaljer så som stuckaturer, kakelugn, dubbeldörrar och fiskbensparkett. Våningen är belägen på fjärde plan och har en generös takhöjd vilket ger bostaden en fantastisk rymd. Planlösningen är väl genomtänkt och umgängesvänlig, både för familjen och för er som älskar större bjudningar. Det här är ett hem för dig som uppskattar att umgås med familj och vänner på hemmaplan eller på något de mysiga caféer eller härliga restauranger i bostadens direkta närhet.

Här bor du i Brf Fregatten nr 3, en stabil förening i ett grundförstärkt sekelskifteshus anno 1905 som genomgått omfattande renoveringar de senaste åren och nu bedöms vara i väldigt gott skick. Förening omfattar Plantagegatan 9 A och B. Föreningen har rustats väl inför framtiden och det finns inte heller i dagsläget några som helst planer på att höja avgifterna i föreningen.

Om du drömmer om att bo i en bostad belägen i hjärtat av Göteborg så är detta definitivt en lägenhet för dig! Här bor man mitt i Linné och med närhet till alla dess bekvämligheter, samtidigt så erbjuds promenadavstånd till andra populära stadsdelar så som Haga och Kungshöjd. Dessutom finns lummiga Slottsskogen några minuters promenad bort och runt knuten flertalet caféer, livsmedelsbutiker samt gym. Goda kommunikationer genom hållplatsen Järntorget, som ligger ett fåtal minuters promenad bort, här finns alltid en spårvagn att kliva på i rätt riktning. I närområdet finns även flertalet förskolor att välja bland. Här finns någonting för alla, en bostad med närhet till såväl storstadspuls, natur samt hav!

Tveka inte att framföra ditt intresse av bostaden till ansvarig mäklare redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Visningstider

  • 31
    maj
    Sön 31 maj kl. 15:00–16:15
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.