Götgatan 30C

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Tegnér
Om föreningen
Avgift
5 246 kr/mån
Pris/m²
40 714 kr/m²

Här erbjuds en socialt orienterad bostad med stora sällskapsytor, dubbla balkonger och två badrum. Nuvarande ägare nyttjar bostaden som 3 rum och kök, ursprungligen är detta en bostad om 4 rum och kök. Med en enkel vägg återställs bostaden till sin ursprungliga planlösning.

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning och förvaring i garderob samt städskåp. Kök och vardagsrum ligger i öppen i anslutning till varandra. Både köket och vardagsrummet är rymliga och ljusa tack vare de stora fönsterpartierna och utgången till den ena balkongen som nås från vardagsrummet. Köket går i ljusa toner och här finns bland annat bänkskiva i sten, integrerade vitvaror samt matplats för ca 6-8 personer. För den som önskar går det med enkelhet att duka upp till ännu större sällskap. Utöver detta finns två sovrum, var av det ena med garderober och det andra med walk in closet. Två våtutrymmen finns i bostaden var av det ena med maskinell utrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Balkongen som vetter mot innergården nås från hallen.

Populärt och lugnt läge i Luthagen där du som bor har närhet till citykärnan, universitet och all tänkbar service samt fina promenad och motionsspår i Stabby eller längs med Fyrisån. Närhet till Fyrishov arena med badhus, idrottsarenor och Friskis och Svettis. Till stadskärnan tar du dig på fem minuter med cykel och busskommunikationerna är goda.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Visningstider

 • 19
  sep
  Idag kl. 14:00–14:30
  Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!
 • 20
  sep
  Imorgon kl. 17:30–18:00
  Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.