Nyproduktion

Kanonvägen 26B

Margretelund, Österåker Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Förening
BRF Kanonvägen 1
Om föreningen
Avgift
3 942 kr/mån
Pris/m²
34 355 kr/m²
Antal besök
1 254
Dagar på Hemnet
28
Nyproduktion

I natursköna skärgårdskommunen Österåker finns snart ditt nya drömboende. Projektet utgörs av en förlängning av Kanonvägen därav föreningens namn.
På Kanonvägen kommer 16 nya bostadsrätter med hög designnivå att resas med närhet till naturen och havet. Skola och förskolor finns i närområdet och bra förbindelser in till centrum/Stockholm för alla andra behov.

Husen har fasader i trä och sadeltak. För att byggnaderna lätt skall smälta in i omgivningen har golvnivån placerats högt i förhållandet med gatan för att på bästa sett kunna ansluta mot den sluttande skogsterrängen. Skogen och berghällarna ser vi som en stor kvalitet i projektet, där uteplatser i sydväst, i form av trädäck ansluter direkt mot skog och berg för att bevara naturen i så stor utsträckning som möjligt.

Din egen uteplats och föreningens stora naturtomt bjuder på stora livskvaliteter.
Samtliga bostäder har kök och vardagsrum i västerläge med generösa fönster mot naturen samt egen uteplats i markplan. Väljer du en bostad i övre plan finns dessutom balkong.
Byggnaderna har en modern arkitektur med lite underhåll. De ansluter även till naturens egen färgskala för att utgöra ett
ödmjukt inslag i miljön med tallar och berghällar som kuliss. Till varje bostad finns externa förråd och egen parkeringsplats.

Låter det intressant?
Lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information till dig!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Åkersberga

Visningstider

  • 1
    aug
    Sön 1 aug kl. 13:30–14:00
    Välkommen upp på plats på Kanonvägen där husen ska byggas
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.