Drottninggatan 122

Norr, Helsingborg Se på karta

5 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
133 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1904
Förening
BRF Carolus 4
Om föreningen
Avgift
8 649 kr/mån
Pris/m²
37 594 kr/m²

Hela 30 kvm stor takterass i soligt västerläge har denna modernt totalrenoverade taklägenhet med viss sundsutsikt och fungerande öppen spis. En balkong om 7 kvm finns också och denna med morgonsol och utsikt över Landborgen. Takterrassen byggdes år 2014 (tidigare fanns här 1,5 rum) och har trädäck i sibirisk lärk och ligger delvis under tak med infällda spotlights och markis. Till takterrassen kommer man via skjutdörr i stort glasparti från matsal i vardagsrum alternativt via helglasad altandörr i inre hall.

Förutom takterrassen är detta en spännande och unik lägenhet med sina många olika takhöjder genom snedtaken i vissa rum. Lägenheten är genomgående och är mycket ljus både via fönster i takkupor och via takfönster. År 2016 renoverades kök ett av de två badrummen och även planlösningen förändrades med med öppen planlösning och ytterligare ett sovrum och i övrigt nya golv och ytskick. F n finns nu tre sovrum och två badrum samt vardagsrum med matsalsdel, stor möblerbar hall och modernt kök.

Här bor man nära havet, endast ett kvarter bort från Gröningen med stor gräsmatta och bad i Öresund och med promenadavstånd till både affärsgågatan Kullagatan och centralstation Knutpunkten.

Hiss finns och Boningen Mäklarfirma kan ev ordna garageplats i grannfastighet. Fri parkering på gatorna i området.

Läs mer hos mäklaren
Boningen Mäklarfirma AB