Kommande

Rågången 124

Norrköping Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98,5 m²
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2002
Förening
BRF Sandbyäng
Om föreningen
Avgift
6 465 kr/mån
Driftkostnad
12 600 kr/år
Pris/m²
24 315 kr/m²
Kommande

Det ska vara enkelt att bo och trivas för att det ska kännas som hemma. Något som känns påfallande naturligt på Rågången 124. Detta hem, med sina 98,5 kvadratmeter, är beläget längst ned i detta femvåningshus från 2002.

Trotts bottenplan är insyn ett minne blott. Med naturliga insynsskydd blir lägenheten privat på en nivå som är förunnat få lägenheter på samma våningsplan.

I Eneby är det aldrig långt till naturen. Med det sagt så är det heller aldrig långt till city eller affärer.

Rågången 124 är en adress som klarar av att balansera på den hårfina gränsen mellan lugnet och city. Att ha två minuter, med bil, till shopping i Ingelsta, Eneby centrum närmare än så men samtidigt ha stora park- och grönområden precis utanför dörren. Det är svårslaget!

Den stora inglasade uteplatsen kommer att vara familjens favorit. Nackdelar som kommer med att ha en stor uteplats kan vara att vänner och familj alltid vill umgås hemma hos er under sommarhalvåret eller att ni måste köpa fler utemöbler och större grill för att "fylla ut". Vid varmt väder dras fönstren åt sidan och vid kyligare dito sätter du istället på infravärmen.

Under årets kyligare månader finner ni att insidan på Rågången 124 är lika trevlig som utsidan.

98,5 kvadratmeter skapar utrymme för både lekar för små och lugn för äldre. Köket är väl tilltaget. En yta som kommer väl till pass vid både bjudning och vardagsbestyr. Tack vare ett stort vardagsrum kan kocken lämna stöket i köket för att avnjuta måltiden i matsalsdelen utan att stressas av disken.

En genomtänkt planlösning och att lägenheten ligger på bottenvåning ökar tillgängligheten. En bred entré i trapphuset gör det enkelt att rulla in båda en barnvagn och rullator. Låga trösklar och att den stora inglasade uteplatsen har plats för en ramp kan underlätta tillvaron på många sätt.

De många fönstren skapar en ljus lägenhet som är lätt att tycka om. Precis på samma sätt som vardagslyxen att kunna ta ett kort kliv ut till grästomten som du själv rår om och får nyttja. Perfekt för plantering, studsmatta eller ett litet fotbollsmål.

Välkommen till en bra förening där värme, vatten, standardutbud tv och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Här kan du sova gott utan att behöva oroa dig för renovering eller föreningsekonomi.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.