Skogvaktaregatan 23

Eneby, Norrköping Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Byggår
2000
Förening
BRF Eneby Park
Om föreningen
Avgift
6 453 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
19 697 kr/m²

Välkommen till Skogvaktaregatan 23, en lägenhet för dig som vill bo på behagligt avstånd från bekvämligheter som mataffär, apotek, skolor och vårdcentral samt bekvämt avstånd till buss och spårvagn. Men samtidigt inte vill ge upp det lugn och smidighet som kommer med att bo i markplan i attraktiva Eneby.

Lägenhetens planlösning bidrar till ett smakfullt hem där livet får stå i fokus. Lägenheten, som idag är en ''fyra'' breder ut sig över 99 kvm, gör sig bra oavsett vem du är och vart du står i livet. Är du inte i behov av tre sovrum? En alternativ planlösning är att göra om sovrum till en matplats vilket kommer resultera i ett än mer luftigt vardagsrum.

Med utgång till uteplats från kök blir den fint inramade uteplatsen en naturlig punkt att både starta och avsluta dagen på. Tack vare uteplatsens storlek är det lätt att föreställa sig uteplatsen som en samlingsplats för familjen under den varmare delen av året, särskilt som att uteplatsen vetter åt sydväst. Området kring Skogvaktaregatan 23 är inhägnat.

Gå en promenad kring Enebys grönområden eller besök Ingelsta, som bara ligger ett par minuter bort med bil, innan det är dags att förbereda maten i det genomtänkta köket med bra beredningsytor. Det stora köket uppmuntrar till trevliga samtal mellan ''kökschefen'' och dess gäster och det finns gott om plats i köket även om gästerna bestämmer sig för att bistå kocken i dess arbete.

Välkommen till en välskött och ljus lägenhet med en uteplats, bra planlösning, mycket förvaring och en stabil förening som genererar en trygghet i boendets ekonomi.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrköping