Kommande

Gransätersgatan 3

Norrtälje stad - Gransäter, Norrtälje Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
2009
Förening
BRF Bältartorps Gård
Om föreningen
Avgift
4 415 kr/mån
Driftkostnad
10 740 kr/år
Pris/m²
40 640 kr/m²
Kommande

Välkommen till Gransätersgatan 3 och detta praktiska och trivsamma boende i hjärtat av Norrtälje! Bostaden ligger bekvämt i markplan, har egen ingång och en insynsskyddad uteplats. Bostadens välplanerade 86 kvm fördelar sig på tre sovrum, ett helkaklat duschrum, hall samt ett kök i öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum.

Från vardagsrummet tar du dig ut till den insynsskyddade uteplatsen. En rogivande oas där du kan koppla av och njuta av sol ifrån tre väderstreck.
Uteplatsen består av träddäckad altan samt är delvis stenlagd med praktisk och vacker avskiljande kantsten mot rabatten. Rabatten förgyller trädgården med perenna buskar och jorden är täck av dekorsten vilket gör det både lättskött samtidigt som det ger ett vackert helhetsintryck.

På den trädäckade delen finner du Pergolan. En naturligt inbjudande social plats där det stora sällskapet kan samlas för att tillsammans avnjuta en god middag i kvällssolen.

Till bostaden finns två förrådsutrymmen. En fristående förrådsbyggnad (isolerad) i anslutning till bostadens entré samt ett på Bältartorpsgatan 22.

Här bor du med ca 5-10 minuters promenadavstånd till all service i Norrtälje centrum samt till busstationen där bussar mot Stockholm, Uppsala och övriga Roslagen avgår. Förskolor och skolor i alla åldrar finns också på nära avstånd. Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, matbutik, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Alldeles intill finns den nya stadsdelen Norrtälje hamn. En skärgårdsmiljö där det kommer byggas parker, torg, kajstråk, ytor för handel och restauranger. En fantastisk plats att leva och bo på.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.