Valhallavägen 146E, 6tr

Östermalm, Stockholm Se på karta

10 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
1973
Förening
BRF Fältöversten
Om föreningen
Avgift
4 101 kr/mån
Pris/m²
101 456 kr/m²
Antal besök
2 748
Dagar på Hemnet
11

Välkommen till en suverän 4a om 103 väldisponerade kvm i mycket bra skick. Lägenheten är högt och ljust belägen med balkong i soligt söderläge. Mycket attraktivt läge på Karlaplan i Fältöversten med närhet till Stureplan, Djurgården, Tessinparken och Gärdet.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor med matplats och renoverat kök med god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning.

Luftigt vardagsrum med plats för önskad möblering i form av soffgrupp, tv-möbel samt utsikt över takåsar och längst Erik Dahlbergsgatan grönskande allé. I övrigt finns tre bra sovrum, lugnt belägna. Här finns ett större föräldrasovrum med utgång till balkongen, och två utmärkta barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Renoverat gäst wc med dusch, och badrum med tvättmaskin och plats för badkar. Rymligt förråd finns på samma våningsplan.

Välkommen till ett kvalitetsboende på ett av Östermalms mest eftertraktade lägen på Karlaplan. Skuldfri & välskött förening med garage i fastigheten.

PGA Covid 19, Vänligen boka visning och välj slott-tid på objektspresentationen på mäklarens hemsida. Varmt Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
SMH Living