Nyproduktion

Mejramgatan 17

Övre Lövgärdet, Angered, Göteborgs kommun Se på karta

2 280 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Övre Lövet
Om föreningen
Avgift
6 368 kr/mån
Pris/m²
23 265 kr/m²
Nyproduktion

Boende i Övre Lövgärdet har naturen som ständig granne. Vid närliggande Surtesjön finns både vandringsstigar, motionsslinga, badplats, omtalade paddelvatten, fiskemöjligheter och fina grillplatser. Nu har du möjlighet att lägga vantarna på en helt ny fyrrummare med två balkonger och två badrum och bäst av allt?! Flytta in direkt!

Det är något speciellt att komma hem. I hallen möts du av en klädhängare och två garderober. Till vänster kommer du in ditt trivsamma kök med vita, släta skåpsluckor och plats för stort matbord med plats för släkt och familj. Köket är utrustat med vita vitvaror, spis med keramik häll, diskmaskin och mikrovågsugn.

Köket är halvt öppet mot ditt ljusa vardagsrum. Placera några barstolar vid halvväggen så har du en perfekt frukost plats! Vardagsrummet är luftigt, med plats för många och det är härifrån du tar dig ut på din balkong. Här spenderas mycket tid sommarhalvåret, men eftersom du har två balkonger kanske den ena blir en naturlig samlingsplats för de vuxna och den andra för de yngre?

I den här delen av lägenheten ligger ett av tre rymliga och ljusa sovrum. Det här på 12,5 kvadrat är inrett med två garderober och två linneskåp. De andra sovrummen är också ljusa och luftiga med plats för skrivbord och försedda med garderob.

I lägenheten finns två helkaklade badrum, båda med wc, handfat och dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och ekparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren och del i gemensam tvättstuga.

På Övre Lövgärdet omges du av lummig växtlighet, fina motionsslingor och avkopplande grönområden. Närmaste granne är naturreservatet Vättlefjäll och runt husknuten hittar du både en bollplan, ett utomhus gym och en modern förskola. Ett stenkast bort har du en av Surtesjöns sandstränder.

Brf Övre Lövet erbjuder 66 prisvärda bostadsrättslägenheter i naturnära läge. Lägenheterna är fördelade på tre hus med 22 lägenheter i varje. Varje hus är sex våningar högt och försett med hiss.

I entréplan har varje lägenhet sitt eget förråd och gemensam tvättstuga. Utanför varje hus finns cykel förråd och det finns 46 parkeringsplatser.

Välkommen till ditt rymliga hem!

Läs mer om bostaden
Göteborgs Egnahems AB

Kontakt

Carolina Zanders

Göteborgs Egnahems AB
Mäklare Carolina Zanders, Göteborgs Egnahems AB
0303 - 645 52