Källparksgatan 8A

SALABACKE, Uppsala Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97,6 m²
Balkong
Ja
Byggår
1960
Förening
BRF Punktsnurran
Om föreningen
Avgift
4 041 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
28 176 kr/m²

Genomgångslägenhet med ett ypperligt läge i huset endast en 1/2-trappa upp. Bostaden som ligger på gaveln har ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck och har direkt närhet till den fina grönskande källparken med utegym och lekplats.

Boarean om ca 98 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra plats för avhängning av ytterkläder och skor.
Kök med matplats, luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet finns utgång till lägenhetens balkong med fint solläge. Vidare erbjuds 3 sovrum, varav det ena avskilt från resten av lägenheten och ett stamrenoverat badrum. Bra förvaring i flertalet inbyggda garderober och fina förvaringsutrymmen i förråden i källaren och på vinden.

Brf Punktsnurran är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen innehåller flera gemensamhetsutrymmen såsom gym, hobbyrum, pingisrum, boulebana och bastu. Fin innergård med gemensam grill och sittplatser. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett stort vindsförråd. Parkeringsplatser som endast kostar 169 kr/mån!

Lägenheten har ett bra läge i Salabacke med närhet till Källparken, Årsta Centrum och bekvämt cykelavstånd till city. Ett stenkast från lägenheten finns Gallerian i Gränbystaden som växer till att bli Uppsalas andra stadskärna. Här finns fler butiker, restauranger samt bio. Perfekt pendlarläge med närhet till E4:an och goda bussförbindelser. I området finns flertalet lekplatser, förskolor, skolor och härliga parkområden.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information www.punktsnurran.se

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren