Kommande

Horisontvägen 59, vån 3 av 3

Skarpnäck, Stockholms kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95,3 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1984
Förening
HSB BRF Fallskärmen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 758 kr/mån
Driftkostnad
8 000 kr/år
Pris/m²
37 723 kr/m²
Kommande

Underbar och nyrenoverad 4:a med smakfulla färg- och materialval! Bostaden har också ett attraktivt läge högst upp i huset. Den här bostaden bör tilltala den som söker det lilla extra. Här är det bara att flytta in!

Lägenheten är välplanerad med en välkomnande hall, ljust trevligt vardagsrum med utgång till balkongen, smakfullt och praktiskt kök med matplats, tre bra sovrum, ett riktigt snyggt badrum och en gästtoalett. Den här lägenheten måste ses och upplevas!

I Skarpnäck bor du nära både Stockholm med dess stora utbud av butiker och restauranger samtidigt som ni bor nära härlig natur vid bl.a. Nackareservatet. Från bostaden är det ca 5 min promenadväg till T-banan som tar dig till Sthlm C på ca 20 min. Själva Skarpnäck är som en liten stad i sig där ni finner matvarubutiker, restauranger, populära Skarpnäck sportfält och bra allmänna kommunikationer samt förskolor och skolor.

Området är i ett expansivt skede, för mer info om vad som är på gång vänligen besök: https://vaxer.stockholm/omraden/bagarmossen-skarpnack/

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Älvsjö

Kontakta mäklaren

Josefine Granli

BOSTHLM Älvsjö
Mäklare Josefine  Granli, BOSTHLM Älvsjö
070-888 37 80

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.