Horisontvägen 75

Skarpnäck, Stockholm Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Förening
HSB BRF Horisonten i Stockholm
Om föreningen
Avgift
6 154 kr/mån
Pris/m²
33 278 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Nu ges tillfälle att förvärva denna välplanerade 4.a, med stor balkong och gott om stora fönster som bidrar till ett vackert ljusinsläpp i hela lägenheten.
Disponeringen består av följande: Rymlig hall med gott om plats för valfritt möblemang och förvaring. Ett fräscht kök med gott om utrymme för en matsalsgrupp modell större med utång till lägenhetens mycket trevliga balkong. Med öppen planlösning till köket finns ett ljust och väl tilltaget vardagsrum vilket bidrar till en social atmosfär. Därtill finns tre ordentliga sovrum med plats för gott om förvaring. Helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar och tvättmaskin. Intill finns ytterligare en helkaklad toalett som kan användas som gäst-wc-
Ett perfekt beläget boende nära service, kommunikationer och grönområden.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Bör uppleves på plats - Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar