Fatburs brunnsgata 13

Södermalm, Stockholms kommun Se på karta

7 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
1990
Förening
BRF Bågen nr 223 i Stockholm, medlem i HSB Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 476 kr/mån
Pris/m²
83 005 kr/m²

**TOTALRENOVERAD LÄGENHET** BADRUM+WC**OPTIMAL PLANERING**SOLID A-KLASS FÖRENING**

Underbara Södermalm välkomnar er till en totalrenoverad bostad med stor balkong mot innergård! Den perfekta lägenheten för familjen med bland annat tre rymliga sovrum samt ett vardagsrum och kök i öppen planlösning.
En välkomnande hall välkomnar besökaren följt av en inre hall med både inbyggda garderober och klädkammare. Vidare in till bostadens sociala del strålar ljusflödet in från stort fönsterparti och balkongens höga glasdörr. Det exklusiva köket från det Italienska märket Epoq har all utrustning tillhörande din moderna vardag snyggt inbyggd och integrerad, mattsvarta detaljer och helkaklad vägg samt arbetsbänk i kompasitsten. Balkongen förlänger bostadens sociala del, en avkopplande yta att nyttja med plats för önskat utemöblemang och blomster. Perfekt alternativ matplats kring vår och sommar.
Pricken över i:et är att bostaden erbjuder ett stort badrum med takdusch och badkar samt en gäst-wc.
Förutom en komplett bostad blir du medlem i en stabil förening med älskvärda gemensahetsutrymmen såsom två gästlägenheter, festlokal, bastu/relaxrum och snickarrum. Till bostaden hör ett förråd.
Varmt välkomna på visning!

Område
Läget är centralt invid Medborgarplatsen och Söderhallarna på Södermalm, Stockholm. Ett stenkast från Södra Station och nära till all tänkbar service bla Filmstaden Söder, bibliotek, simhall, gymanläggningar, bank och flera välsorterade matvarubutiker. Södermalm är även välkänt för sitt rika utbud av restauranger och mysiga krogar. Kring Fatbursparken, Tantolunden och Rosenlundsparken finns fina möjligheter till uteaktiviteter för hela familjen. För den aktive rekommenderas en härlig promenad och joggingtur längs södermalmsallén. För barnfamiljen finns ett flertal omtyckta skolor och förskolor ett stenkast från bostaden.
Kommunikationerna är utmärkta. Pendeltåg, flera stadsbussar och både röda och gröna tunnelbanelinjerna ligger på bekvämt avstånd.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Daniel Aslan

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Daniel Aslan, Unik Fastighetsförmedling AB
070-999 21 79

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.