Norra Belltorpsvägen 25

Södra Lindhult, Örebro Se på karta

2 430 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Förening
HSB BRF Lindhagen i Örebro
Om föreningen
Avgift
5 682 kr/mån
Pris/m²
24 796 kr/m²

Välkomna till populära Södra Lindhult och denna fina och trivsamma lägenhet högt upp i huset med fönster åt tre väderstreck som ger ett fantastiskt härligt ljus i bostaden.

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av hatthylla och en rymlig klädkammare. Hallen leder vidare in i bostaden och det ljusa och rymliga vardagsrummet. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär i bostaden. Här finns gott om utrymme för en stor soffa. Delvis öppen planlösning till köket och matplatsen där man kan ha ett rejält matbord. Här finns utgången till bostadens balkong som vetter åt väster och erbjuder många härliga soltimmar. I bostaden finns två helkaklade badrum varav det ena har tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum i bra storlek med plats för sängar och garderober.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta, såsom lekpark, motionsspår, grönområde med stora gräsytor samt pulkabacke för de minsta. Södra Lindhult är bekvämt placerat mitt i mellan Örebro city och Marieberg Galleria med bara en kvarts cykeltur i vardera riktningen. Även närhet till ICA Parken och Brunnsparken. För den som pendlar går det snabbt och enkelt att ta sig till E20 vilket erbjuder goda kommunikationsmöjligheter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019