Kommande

Stopvägen 92

Stockholm Se på karta

3 775 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
BRF Famnen 1 Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 827 kr/mån
Driftkostnad
9 360 kr/år
Pris/m²
52 431 kr/m²
Kommande

Ta chansen att bo i denna trivsamma och välplanerade 4:a om 72 kvm lägenheten med ingång på markplansamtidigt som lägenheten ligger högt tack vare läge souterräng, här erbjuds en balkong förmiddags och eftermiddagssol på balkongen.
Synnerligen optimal planlösning som verkligen känns större, och som går lika bra att disponera som en rymlig 3:a. Här erbjuds idag en riktigt trevlig bostad med lugnt läge samtidigt som den ligger centralt nära allt man behöver.

Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Till vänster från hallen ligger badrummet med vitkaklade väggar, badkar. Ljust och stort vardagsrum med glasad dörr ut till balkong med lummigt läge helt utan insyn. Trevligt arbetskök i vitt med bra arbetsytor, gott om förvaring, stor matplats alt sovrum. Två rymliga sovrum med plats för stora sängar och förvaringsmöbler. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter genom inbyggda garderober och stort källarförråd. Trivsam rymd med generös takhöjd om ca 2,70 m. Fina originaldetaljer som fönster med spanjolettlås och fönsterbrädor i sten.
Tvättstuga i direkt anslutning till lägenheten samt en gemensam föreningslokal för diverse sociala sammanhang.
Detta läge är sällan till salu och det ger ett härligt ljusinsläpp tack vare genomgående planlösning och fönster i flera väderstreck.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.