Bataljonsgatan 10c

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Våning
4, hiss finns
Förening
BRF Eldsundsviken 1
Om föreningen
Avgift
5 235 kr/mån
Driftkostnad
10 308 kr/år
Pris/m²
34 112 kr/m²

Extraordinärt boende för den som föredrar hög standard! En synnerligen välplanerad fyra högst upp i huset med fantastisk sjöutsikt samt utsikt åt tre väderstreck. En stilsäker bostad som andas kvalité belägen i det gemytliga området Eldsundsviken med sin närhet till vattnet, stadspuls likväl som vackra naturområden.

Med ett ypperligt läge finner ni denna bostad på107 genomtänkta kvadratmeter i en fastighet renoverad och färdigställd 2018. Ett enastående boende som minst sagt upplevs stilfullt tack vare den generösa takhöjden ihop med snedtaket. Genomgående ekparkett samt vitmålade väggar. När vännerna kommer på besök så öppnar ni enkelt upp de öppningsbara glaspartierna och får en utsikt som ni sällan kommer att tröttna på. Att gå upp tidigt och dricka morgonkaffet är något ni kommer att längta efter.

Vill ni slippa lägga en tanke på kostsamma renoveringar? Då har ni hittat rätt! Här är det bara att flytta in och njuta av all elegans direkt från första dagen.

I föreningen så finns det tillgång till en båt med elmotor som är disponibel gratis för medlemmarna. Båtplats finns att hyra vid bryggorna nedanför huset.

Bataljonsgatan 10c har ett fantastiskt läge med natursköna omgivningar, badplatser och elljusspår. Knappt 10min med cykeln så är du i Strängnäs centrum med den fina hamnen med gott om urval av bra restauranger och shopping. Från entrén till huset så ser du entrén till Thomasgymnasiet. Med bil når du inom några minuter 55an mot Enköping och Stockholm, samt E20 som tar dig mot Stockholm eller Eskilstuna. Från resecentrum når pendlaren Sthlm C på ca 45 minuter och Eskilstuna på ca 15 min.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info och privat visning 073 960 94 81!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Mido Salkic

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Mido Salkic, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46739609481