Karl x gustavs gata 24A

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

3 600 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
1929
Förening
BRF Helsingborg 16
Om föreningen
Avgift
4 478 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
34 286 kr/m²
Antal besök
4 872
Dagar på Hemnet
16

Det råder ingen tvekan om att en vit tråd slingrar sig genom denna vindsvåning om 105 kvm. Allting är genomtänkt och lägenheten har renoverats med en stilsäker hand där inget lämnats åt slumpen. Materialen har snyggt matchats och finishen är precis så som man önskar.

Vindsvåningens planlösning är bäst i klassen, med en öppen lösning mellan kök och vardagsrum, samt tre sovrum som alla är i mycket bra storlek. Lägenheten är genomgående, har stora vindsfönster och upplevs ljus och luftig. Nuvarande ägare har fått ett godkännande från föreningen gällande att bygga balkong men observera att även bygglov krävs.

Karl X Gustavs gata skänker lugn & ro åt de boende och har man en gång bott här vill man gärna återvända. Gatan, som sträcker sig längs landborgskanten, erbjuder blandad bebyggelse av villor och flerfamiljshus vilket gör den extra trivsam. På direkt gångavstånd ligger omtyckta Vikingsbergsparken där många samlas för att leka, grilla eller umgås under årets soliga dagar. Med andra ord är parken områdets trädgård.

Välkommen att flytta rakt in på Karl X Gustavs Gata 24A!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Peter Immell

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-40 16 16