Topasgatan 80

Tynnered, Göteborg Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Förening
BRF Topasgården
Om föreningen
Avgift
5 320 kr/mån
Driftkostnad
7 560 kr/år
Pris/m²
23 859 kr/m²

Uppe på höjden och endast en våning upp nås Topasgatan 80. Här erbjuds en fyra om 92 kvadratmeter med tre bra sovrum, vardagsrum och inglasad balkong. Bostaden har potential att bli en riktigt bra familjelägenhet med badrum, gäst-wc och möjlighet till egen tvättstuga. Välkommen på visning och ta nästa steg i din bostadskarriär.

Hallen är långsmal och på höger sida ligger erbjuds flera garderober för förvaring av ytterkläder och annat som gärna inte ligger framme. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en linoleummatta i klinkerkaraktär. Från hallen nås bostadens gäst-wc- uppskattad tillgång i vardagen.

På höger sida ligger två sovrum i fil och det tredje ligger med öppning från både kökets matplats, vardagsrum och med utgång till balkongen.
Samtliga är bra i storlek och lämpar sig utmärkt som sovrum.

Rakt fram från hallen nås vardagsrummet. Här ligger en parkett i originalutförande och rummet har flera gårdsvända fönster med lummig vy. Gott om plats för stor soffgrupp eller också med ett matsalsbord vid sidan av loungedelen. Fönsterbrädena består av fina stenbänkskivor.

Köket ligger med ingång från hallen. Här är stommen vit och försett med vitvaror i form av kyl och frys i fullhöjd, ugn med spis och ovansittande fläkt samt diskmaskin. Den givna matplatsen är rymlig och belägen invid fönsterpartiet och invid balkongen. Här ges plats åt hela familjen att njuta av mat och socialt umgänge.

Från matplatsen är det en dörr in till bostadens tvättavdelning. Härifrån tar man sig också vidare in till badrummet. Inrett med tvättmaskin och potential att bli en riktig pärla för sig som uppskattar ordning och reda. Badrummet och tvättstugan har likt hallen, linoleummatta i klinkerkaraktär. Vita väggar.

Bostadsrättsföreningen Topasgården är belägen uppe på höjden och stadsdelen utmärks av närheten till havet och med sina många grönområden med varierande natur. Frölunda Torg är en stor knutpunkt för kollektivtrafiken, med både buss- och spårvagnslinjer. På knappa 15 minuter nås Göteborgs centrum. Som ett utmärkt alternativ till Göteborgs shoppingkärna erbjuds expansiva Frölunda Torg som lockar på bekvämt gångavstånd på cirka fyra minuter. Närmsta spårvagnshållplats är endast tre minuter bort. Övrig service såsom skola, dagis och affärer finns på behändigt avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster