Gösta Edströms väg 5A

Välle broar, Växjö kommun Se på karta

2 295 000 kr

2 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
HSB BRF Pelarsalen i Växjö
Om föreningen
Avgift
5 606 kr/mån
Driftkostnad
2 640 kr/år
Pris/m²
23 418 kr/m²

Exklusivt boende med fri sikt på högsta våningen med balkong i västerläge på hela 22,3 m2 med fri sikt mot Södra Bergundajsön!

Bakom ytterdörren möts vi av en lägenhet med ljus enhetlig interiör och stilrena materialval som skapar fin harmoni alltigenom. Lägenheten erbjuder bland annat ett välplanerat kök från HTH med mjukstängande luckor och dimbara spotlights i både under och överskåp samt ett vardagsrum i öppen social planlösning med trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Praktiskt avskilda sovrum med bra förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutdörrar, ett helkaklat badrum som har komfortabel golvvärme och även en tvättavdelning som förenklar vardagsbestyren. Ena sovrummet har ett eget dressing room, som bland annat kan användas som kontor eller just ett "dressing room".

En trappa upp når vi etageplan som kan nyttjas som extra allrum, sovrum eller varför inte ett hemmakontor. Rumshöjd på rummets högsta del är ca 5,2 meter vilket gör att rummet känns stort och luftigt. Fönster i söderläge.

Sist men inte minst får vi inte glömma de extra 22,3 kvadratmetrarna i form av den exklusiva balkongen som är beläget i ett underbart och soligt västerläge, samt med fri sikt mot södra Bergundasjön. Här kan man förlänga sommarkvällarna och verkligen nyttja lägenheten till fullo!

Det har nu påbörjats en process i föreningen om att få möjligheten för de högst upp att bygga till ett uterum på balkongen.

Allt detta kryddat med ett svårslaget läge mellan tre sjöar: Växjösjön, Trummen och Södra Bergundasjön samtidigt som du har ett bekvämt avstånd till city pulsen!

Vi ses på visningen, i din framtida bostad!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Växjö

Kontakta mäklaren

Alberto Johansson Alvarez

HusmanHagberg Växjö
Mäklare Alberto Johansson Alvarez, HusmanHagberg Växjö
0707219937