Vattengränd 2A

Väster, Nyköpings kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Liljeholmen
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
4 530 kr/mån
Driftkostnad
8 220 kr/år
Pris/m²
28 500 kr/m²

I ljust gavelläge på översta våningen i en av Nyköpings mest centrala delar och med vy ut över stadens vackra äldre byggnader, ligger denna väl tilltagna lägenhet om 100 m² fördelat på fyra rum. Vardagsrummet är stort och ligger i fil med matsalen vilket ger fint ljusinsläpp från två väderstreck. Matsalen kan göras om ett till tredje sovrum om man önskar. Nytt Puustellikök från 2020 samt nya vitvaror. Matplats i kök där man blickar ut över Vattengränd, de närliggande välvårdade gamla husen samt föreningens anordnade uteplats.

Från den soliga balkongen ser man ut över Bagaregatan med sina pampiga och utsmyckade hus. På balkongen har man ostörd sol från lunch och ända tills solen går ner över takåsarna bort mot Teaterparken på kvällskvisten. Innanför vardagsrummet ligger en inre hall, varifrån man når två stora sovrum med klädkammare.

Säljaren berättar:

Bostaden är mycket ljus och luftig med fönster åt tre håll och både morgonsol och kvällssol. Trevlig utsikt åt alla håll med snygga hus att titta på. Nytt och praktiskt kök med mycket förvaring i köksskåp. Det är gott om garderober. Lugna och trevliga grannar. Välskött förening med god ekonomi. Bostaden ligger i ett mycket lugnt område mitt i de centrala delarna av Nyköping, en av de äldsta och trevliga gränderna i staden. Inom 200 m har du vårdcentral, apotek, matbutik och systembolag. Ett bra utbud på restauranger finns även i närområdet. Nära till museum, Culturum och Nyköpings teater. Naturreservatet Lindbacke ligger också inom gångavstånd. Centralstationen når du på en promenad om ca 15 minuter. Busstation endast 3 minuter bort i dagsläget.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Maria Kåbring

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Maria Kåbring, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46730239665

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.