Kommande

Slalomvägen 16

Västertorp, Stockholms kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1949
Förening
BRF Isprinsessan 3
Om föreningen
Avgift
4 158 kr/mån
Pris/m²
58 750 kr/m²
Kommande

* Ligger på gaveln med fönster i tre väderstreck
* Nyttjas idag som en välplanerad 4a
* Balkong i soligt sydvästläge
* Charmigt bevarat originalkök
* Trägolv och Marockanskt kakel
* Bredband och kanalpaket bas ingår i avgiften
* Förråd i källaren
* 3 minuter till Hägerstensåsens tunnelbana
* Lågt belånad förening

Välkommen till denna välplanerade 4a som ligger med ett strålande gavelläge på populära Slalomvägen. Här finner du två väl tilltagna sovrum samtidigt som man fått till ett extra rum på ca 7kvm som passar perfekt som ett sovrum eller kontor. Bostaden har flera fina detaljer bevarade från byggåret 1949, såsom högt i tak, platsbyggda garderober med tillhörande beslag och fönsterbrädor i sten. I köket har man även tagit till vara på de vackra köksluckorna med snedställda överskåp, samtidigt som man gjort moderna tillägg så som diskmaskin och rostfria vitvaror. På golvet finner du trägolv i vitt som matchas med Marockanskt kakel i hallen.
Eftersom lägenheten ligger med ett gavelläge i huset så får du fönster i tre väderstreck vilket ger extra mycket ljusinsläpp. Från lilla sovrummet når du ut till den härliga balkongen som bjuder på många soltimmar.
Du finner även rikligt med förvaring både i klädkammare samt i skåp intill hallen. På entréplan ligger även två tillhörande förråd.

På Slalomvägen 16 bor du med endast två minuter att gå till Hägerstensåsens tunnelbana som tar dig innanför tullarna på 12 minuter. På tio minuters promenad kan du även ta dig till Västertorp centrum med tillhörande tunnelbana.

Brf Isprinsessan 3 är en stabil förening med mycket god ekonomi. Föreningen har flera stora renoveringar bakom sig och under 2000 kr lån/kvm. Dessutom har föreningen 3 hyresrätter kvar vilket innebär ett dolt kapital för föreningen vid framtida avyttring. Bredband ingår i avgiften via Telia. På föreningens gemensamma gård hittar man trevlig grillplats med umgängesytor och några odlingslådor för medlemmarna.
Föreningen har en informativ hemsida om man vill läsa mer: https://www.isprinsessan3.se

Området:
Detta är ett attraktivt beläget boende i populära Västertorp/Hägerstensåsen som är ett genuint och trivsamt 50-tals område. Bostaden är belägen med nära gångavstånd till Hägerstensåsens tunnelbana som tar dig till slussen på 12 minuter. Även gångavstånd till Västertorp charmiga centrum där det finns det mesta man kan önska sig av allmän service. Du finner två livsmedelsbutiker (Coop, Hemköp) med generösa öppettider, bank (Handelsbanken), postombud, apotek, kinarestaurang, sushirestaurang, pizza- och salladsbutiker, konditorier, caféer, spel- och videobutiker, frisörsalonger, låssmed, blomsterbutik, optiker, skrädderi/kemtvätt m.m. Nattbuss 192 och Servicelinjen 910 passerar också i området.
Med bil tar du dig snabbt via påfart till E4:an från Personnevägen till Stockholm City på 10 minuter. Åker du istället söderut tar du dig på 5-10 minuter till Kungens kurva med bl.a. IKEA och Heron City.

Från bostaden har man nära till välbesökta lekparken Lugnet med bl.a. café och plaskdamm, Västertorps Sim- & Idrottshall där både badanläggning och motionssporter finns att utöva samt ett gym. För den som gillar natur- och friluftsliv finns här många möjligheter i närområdet med gång- eller cykelavstånd till trivsamma naturområden intill Mälaren med populära Vinterviken och Mörtviken. Omgivande rekreationsområden ger möjlighet till aktiviteter under alla årstider såsom bad, båtliv, skridsko- och skidåkning,

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Beatrice Granberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Beatrice Granberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0723112228

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.