Hemvägen 7

Vimpeltorpet, Kalmar kommun Se på karta

2 290 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Vimpelgården
Om föreningen
Avgift
4 976 kr/mån
Driftkostnad
25 548 kr/år
Pris/m²
21 402 kr/m²

Varmt välkommen till Hemvägen 7, boendet där du inte behöver välja mellan hus eller lägenhet. Här får du känslan hus i bostadsrättsform på en attraktiv hörntomt. 107 väldisponerade kvadratmeter i två plan med två sovrum som med enkelhet kan bli tre. Allt du behöver göra är att sätta för en dörr in till allrummet. Detta är absolut en bostad med alla bekvämligheter du söker.

Lättskött trädgård i perfekt storlek för att få huskänslan men inte för stor för att tröttna på trädgårdsarbetet.
Fräscha ytskikt, sociala ytor, rymligt kök i fil med vardagsrummet som dessutom har utgång till en helt fantastisk uteplats och ett stort badrum är vad vi kan förvänta oss på nedre plan.

På övre plan finner du två charmiga sovrum samt ett allrum i bra storlek som går att göra om till ett sovrum. Här finns även förvaring i form av en rymlig klädkammare och ytterligare ett badrum.

Brf Vimpelgården har verkligen lyckats med att skapa en härlig, lummig och social atmosfär som gör det trevligt att komma hem. Här bor du i ett tryggt område, i lugn och ro bland härliga grönområden. Bostaden är placerad i ett bra läge med närhet till skolor/förskolor, kommunikationer, aktiviteter samt kommunikationer.
Om du är sugen på en golfrunda så ligger Värsnäs behagligt nära.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Toffy Isawi

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Toffy Isawi, Pontuz Löfgren AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.