Universumsgatan

Bergsjön, Göteborg Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Avgift
5 172 kr/mån
Pris/m²
22 269 kr/m²
Nyproduktion 

Tillträde mars 2019 - Prisvärt nyproducerat gavelradhus om 119 välplanerade kvadratmeter fördelade på fyra separata sovrum på övervåningen, två stora badrum, ett öppet och inbjudande kök och vardagsrum med plats för soffgruppen och matbord. Rikligt med förvaring i form av två stycken förråd på utsidan, tre stycken skjutdörrsgarderober samt klädkammare. Därtill får ni en egen parkering utanför dörren och stor uteplats. På uteplatsen ges möjligheten för dig att skapa ett extra rum: för grillplatsen, för fotbollsmålet, för rosträdgården eller helt enkelt utforma platsen till din egna lilla odlingslott. Från din egen privata uteplats tar du några kliv ut till den gemensamma innergården. Perfekt yta för kvarterets gemensamma grillfest samtidigt som barnen springer av sig på den fina lekplatsen eller leker kull mellan träden.
I Bergsjö Gård bor du bredvid vacker natur och endast ett stenkast från badplatsen vid Bergsjön. Ta ett härligt kvällsdopp eller ta en paus i solen på de släta klipporna. Standarden i dessa radhus blir något utöver det vanliga. Köken kommer från kvalitetsmärket Vedum. Det blir vita luckor upptill och vita utdragningsbara lådor nedtill, samtliga med mjukstängande gångjärn. Köken blir takanslutna, stilren underlimmad diskbänk med induktionshäll sätts in, varmluftsugn och micro placeras i bekväm arbetshöjd, diskmaskinen blir integrerad och vitvarorna kommer från Electrolux. Ett fulländat kök med plats för ett större matbord.
På golven i båda våningsplanen läggs ett vackert parkettgolv i vitpigmenterad ask (3-stav). Gäller alla utrymmen förutom i hall och badrum där det läggs in klinker. Det blir dessutom golvvärme på nedre plan och på övre plan sätts vattenburna element in. Alla väggar, karmar, lister och foder målas i vit-vit färg (NCS S0500-N).
Badrummen blir helkaklade med modern inredning och med praktisk arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare för badrummet på nedre plan. Badrummet på första våning får dusch medan badrummet på andra våning får badkar. På golven i badrum läggs en antracitgrå klinkerplatta (200*200 mm) medan väggarna kläs med en vit kakelplatta (200*400 mm). Ett modernt hem för dig som vill leva ett bekymmerslöst liv i ett nybyggt radhus och ha mer tid över till att umgås med nära och kära.

Läs mer om bostaden