Holmvägen 1

Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Våning
2 av 8, hiss finns
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Hjorten i Upplands Väsby
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
6 195 kr/mån
Driftkostnad
4 956 kr/år
Pris/m²
23 418 kr/m²
Antal besök
1 078
Dagar på Hemnet
7

På Holmvägen 1 hälsar vi er hjärtligt välkomna till denna trivsamma och smakfullt renoverade original 4:a som låtit göras om till en 4,5:a. Här är det bara att flytta in och börja leva och bo. Här finner vi en helrenoverad bostad med smakfullt och modernt kök, stort duschrum, tvättstuga, gäst-wc, socialt vardagsrum med utgång till balkong med morgon- och eftermiddagssol samt tre rymliga sovrum, varav det största är omgjort till två mindre sovrum. Bostaden ligger med närhet till Sigma centrum där det bland annat finns dagligvaruhandel, frisör, restaurang och kiosk. I närområdet finns också förskola/skola, grönområden, Väsby centrum med sitt generösa shoppingutbud, Vilunda-parken samt Centralvägen med sitt stora utbud av restauranger. Du tar dig snabbt och smidig till fots, på cykel eller med någon av de flertalet bussar som trafikerar området ner till pendeltåget och med tåget tar det sedan ca 25 minuter att nå både Stockholm City och Uppsala. Det här är med andra ord en perfekt bostad för paret eller barnfamiljen som vill leva och bo med alla bekvämligheter inom gång- och cykelavstånd från bostaden och med tryggheten av att äga en bostadsrätt i en stabil och trygg förening. Föreningen har precis låtit installera nya hissar och en omfattande renovering av parkeringsplatser och garage pågår just nu.

Är detta vad du länge letat efter?

Välkomna att kontakta mäklaren för mer info och för att boka förhandsvisning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Ida Lind

Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
Mäklare Ida Lind, Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
+46705568790

Visningstider

 • 23
  jan
  Sön 23 jan kl. 13:15–13:45
  Anmälan krävs till visning och detta sker på mäklarens hemsida, via mail eller sms till ansvarig mäklare Ida Lind, 070 556 87 90.
 • 24
  jan
  Mån 24 jan kl. 17:30–18:00
  Anmälan krävs till visning och detta sker på mäklarens hemsida, via mail eller sms till ansvarig mäklare Ida Lind, 070 556 87 90.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.