Nyproduktion

Industrigatan 11B - 1203

Centrum, Ystads kommun Se på karta

7 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
148 m²
Våning
3, hiss finns
Byggår
2020-2021
Driftkostnad
29 335 kr/år
Pris/m²
53 345 kr/m²
Nyproduktion

Med en enastående utsikt i Kv. Verkmästaren i Ystad, presenteras denna exklusiva dröm i internationell anda. Här infriar sig drömmen om ett gathus på tredje plan, i form av en ägarvåning på promenadavstånd ifrån Ystads centrumkärna. Våningen är en av fyra i det nya spännande projektet vid namn Terrassen, ett livsstilsboende av högsta kvalité med betoning på självägande, framtid och låga månadskostnader. I och med att våningarna är friköpta, kan även förvärv göras av juridiska personer. Vidare styr ägaren av våningen själv över eventuell uthyrning.

Ifrån bottenplan tar vi hissen upp till det tredje planet för att välkomnas av denna exklusiva dröm. Våningen välkomnar med en rymlig hall i ett vackert klinkergolv. Till vänster nås ett rymligt badrum med dusch som är skräddarsytt efter just denna våning. Till höger om entrén öppnar sig våningens hjärta, ett stort vardagsrum som kombinerar både sällskapsytor med kök. Köket kommer ifrån Marbodal och kombinerar målade luckor med trä. Här finns en köksö med vinkyl och på både köksön så som bänkskivor i kök ligger en vacker stenskiva ifrån Dekton.

Denna våning är förberedd för AC och samtliga vitvarorna är valda med förnuft för att spinna vidare på ett helhetstänk där ägaren har möjlighet att styra allt ifrån belysning till ugn och micro med sin mobiltelefon. Fjärrstyrning av maskinpark likväl som ljus, ljud, m.m. är nämligen standard i just denna våning.

Just denna våning som vi kallar 1203 erbjuder förutom en terrass i väster även en stor balkong öster. Samtliga utemiljöer har man försett med ett upphöjt klinkergolv med avrinning och för den som vill bygga på med ett utekök och ett utespa finns det förberett för det.

Varje terrassvåning har en egen fastighetsbeteckning och ägaren styr själv över eventuell uthyrning. Därmed kan även juridisk person (företag) förvärva en bostad.

Denna våning är extra påkostad utöver grundpris och via ett samarbete med företaget House Of Success i Ystad finns möjlighet att även ta över möbler. Kontakt sker enbart via mäklare och vi tillhandahåller endast privata visningar.

Välkommen till Terrassen!

Läs mer om bostaden
Optimal Fastighetsförmedling

Kontakt

Mathias Blomberg Hading

Optimal Fastighetsförmedling
+46708876765