Dalgårdsvägen 29

Enskede - Enskededalen, Stockholm Se på karta

7 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
131 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
2010
Förening
BRF Åsryggen
Om föreningen
Avgift
4 490 kr/mån
Driftkostnad
18 360 kr/år
Pris/m²
57 252 kr/m²
Antal besök
2 709
Dagar på Hemnet
3

Precis utanför city i Enskededalens villaidyll, bland 30-talshus och fruktträd, finns detta BR-radhus som erbjuder en perfekt mix mellan villaliv och bostadsrätt. 2 plan med en totalyta om 131 kvm, generös takhöjd och egen trädgård – i en trygg bostadsrättsförening. Detta arkitektritade radhus, som stod färdigt 2010, har asymmetriskt placerade fönster i olika storlekar, räta linjer och anpassade materialval.

När man kommer in i huset kan man inte låta bli att imponeras av alla fina och genomtänkta detaljer, glaspartier och kvalitén på utförandet. Entréplanet erbjuder en sällskapsyta av sällan skådat slag med kök och vardagsrum i ett. Här väljer man själv vad man vill prioritera men du får utan problem plats med ett matbord för 8-12 personer, stor hörnsoffa och mysig läshörna. Utelivet erbjuder sol från förmiddag till sen kväll tack vare två generösa uteplatser i två väderstreck. Garage i anslutning till huset.

Det här är ett hus att trivas i som inbjuder till stora sällskap och festliga bjudningar. Varmt välkomna att låta er förföras av Dalgårdsvägen 29 här är det bara att flytta in och börja bo direkt.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Enskede

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.