Slottsgatan 12

Gamla Väster, Malmö Se på karta

11 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
200 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
1902
Förening
BRF Mullvaden 56
Om föreningen
Avgift
7 275 kr/mån
Driftkostnad
9 494 kr/år
Pris/m²
57 500 kr/m²

Gamla Väster i Malmö är något utöver det vanliga. Här finner vi Kungsparken, Malmöhus slott, vi har gångavstånd till centrum och Lilla torg och centralstationen. Med andra ord ett utmärkt läge.
I tiden kring sekelskiftet 1900 uppfördes fastigheten på Slottsgatan 12. Historiens vingslag visar upp sig från sin absolut vackraste sida från exteriören och vi kan ana vad som skall möta oss. Entrén och trapphallen är vacker. Tidstypiska detaljer ger en känsla av en välhållen och osedvanligt välbevarad fastighet.
Vindsvåningen som vi nu träder in i har aldrig tidigare varit på marknaden och det är sällan, eller aldrig, vi hittar en våning som denna till salu. Våningen är storslagen på många sätt. Vi har många tilltalande egenskaper att uppleva under vår vandring i bostaden - vindsvåning med sagolikt och imponerade sällskapsrum med öppen spis såväl som gavelspets och öppet upp i nock tillsammans med generösa rum och utrymmen i övrigt i bostaden, vi finner den separata "1:an" eller kontoret med egen ingång och eget wc samt den magiska takterrassen med 360 graders vy över Malmö och Gamla Väster. Alla egenskaperna tillsammans med dess utmärkta och unika läge på Gamla Väster placerar denna vindsvåning högt upp på varje persons önskelista när en ny bostad vid Öresund skall hittas.
Med dessa inledande ord hälsar vi dig välkommen att kontakta oss för en personlig visning av denna mycket speciella, unika och magiska vindsvåning på absolut toppläge på Gamla Väster i Malmö. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri