Nyproduktion

Timmervägen 16, Lgh nr 7

Haninge/Kolartorp, Haninge Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
4 m²
Byggår
2020
Avgift
4 779 kr/mån
Driftkostnad
21 840 kr/år
Pris/m²
42 009 kr/m²
Nyproduktion

KAMPANJ! Välj ett generöst tillvalspaket utan extra kostnad, de första 6 mån avgiftsfritt! Vi visar 3 olika bilder på hur köket kan se ut beroende på vilket tillvalspaket ni väljer, tillval kan förekomma på bilderna.

Brf Humlegården godkänner juridiska personer som köpare!

Vilken lyckad säljstart - redan har vi 5 sålda lägenheter av 9!

Försäljningen pågår av Brf Humlegården i Kolartorp/Vega.

Nu har du chans att flytta in i den växande stadsdelen Kolartorp/Vega i södra Stockholm. Haninges nya stadsdel erbjuder det bästa av alla världar för den aktiva livsnjutaren. Här bor du nära både natursköna omgivningar och Stockholms inbjudande stadspuls.

Brf Humlegården som är ett mycket spännande nyproduktionsprojekt i populära Kolartorp/Vega består av totalt 9 lgh, 6 parhus lgh och 3 designhus lgh. Marken som kommer att bebyggas ligger på Timmervägen 16, tomterna har ett superfint högt -och fritt läge med låg insyn från andra hus. Husleverantören kommer att vara VårgårdaHus som har erkänt fin kvalité på sina hus.

Brf Humlegården kommer att bestå av tre parhus och de har två välplanerade lägenheter i varje hus. Lägenheterna har fem rum och kök fördelade på två plan, med en sammanlagd boarea på ca 108 kvm. Parhusen beräknas vara inflyttningsklara sensommaren/hösten 2021. Byggstart för de tre designhusen beräknas ske sensommaren/hösten 2021. Designhusen har 2 rum och kök fördelade på två plan, med en sammanlagd boarea på 48 kvm och beräknas vara färdigställda hösten 2021.

Parhusen med planmark har en klassisk planlösning med hall, wc/dusch, kök i vinkel och öppenhet mot vardagsrummet i entréplanet. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett fint naturligt ljusinsläpp och från detta rum har du utgång till en underbar terrass. På det övre planet finner du tre sovrum, badrum och ett allrum/sovrum. Från det största sovrummet har du utgång till en stor balkong.

Parhuset i soutteräng har spännande möjligheter eftersom det finns ingång från båda våningsplanen - du kan ex ha en inneboende på nedre plan alternativt att den juridiska personen/företagaren nyttjar nedre plan som kontor. På entréplan/nedre plan finns en rymlig hall, 3 sovrum och wc/dusch och möjlighet till ett trinettkök. Övre plan består av ett sovrum, badrum och ett kök i vinkel med öppenhet in mot vardagsrummet som ger en fin rymd i rummet, här finns många fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Från köket och vardagsrummet finns en utgång till en stor terrass.

Designhusen är trevligt planerade med en öppen planlösning på övre plan med en rymlig hall, ett stilfullt Vedumkök med öppenhet in mot vardagsrummet samt wc/dusch. Det finns många fönster samt en fransk balkong som ger naturligt fint ljusinsläpp. På nedre plan finns en hall ett stort sovrum samt ett arbetsrum. Vid entrén finns en mindre träaltan och på baksidan med utgång från altandörr finns ett stort fint trädäck.

Uppvärmningssystem för parhusen kommer att vara en frånluftsvärmepump Nibe 730 och vattenburet golvvärmesystem på nedre plan och på övre plan radiatorer och elslingor i badrum. Uppvärmning för designhusen kommer att vara vattenburen golvvärme (elpanna) på båda våningsplanen. Lägenheterna kommer att ha en hög fin standard med bla köksinredning från Vedum och vitvaror från Siemens, wc/dusch och badrum kommer att ha klinkergolv och helkaklade väggar, inredning från Vedum och vitvaror från Siemens.

De naturnära omgivningarna är ett av Haninge kommuns främsta kännetecken, vilk

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Haninge