Nyproduktion

Jupitervägen 18 - B3

Idre Himmelfjäll, Älvdalen Se på karta

3 082 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Avgift
2 200 kr/mån
Driftkostnad
17 500 kr/år
Pris/m²
23 000 kr/m²
Nyproduktion

Jupiter J5 (Skuldfri Bostadsrättsförening med låg avgift) Fastigheterna är under uppförande och finns att se på plats.

Området Jupiter ligger direkt vid infarten till Idre Himmelfjäll.
Läget på Jupiter är svårslaget. Här bor ni mitt i backen, mellan skiduthyrningen och aktivitetsområdet. Här erbjuds ni äkta ski-in / ski-out, västläge med kvällssol samt utsikt över fjällvärlden och skidbacken.

På Jupiter har vi har projekterat för 32 exklusiva lägenheter i storlekarna 94-134m2.
De första husen på Jupiter är redan stomresta och vi erbjuder nu 8 stora lägenheter i samband med att Idre Himmelfjäll, Sveriges nyaste skidanläggning, har öppnat. Tillträdet är satt till hösten 2020.

Lägenheterna på Jupiter har rejäla umgängesytor, högt i tak och en genomgående mycket hög standard. I de största lägenheterna leder en spiraltrappa upp till en stor loftvåning med ett extra allrum, badrum och två stora sovrum med plats för många bäddar.
Köken har stilren modern design, hög utrustningsnivå och rejäla arbetsytor. Den naturliga anslutningen till det stora vardagsrummet inbjuder hela sällskapet till socialt umgänge efter skidåkningen eller skoteräventyret. Varje lägenhet har minst ett master bedroom, bastu och duschgrotta.

Här erbjuds ni ett exklusivt boende med hög standard i ett fantastiskt läge samt möjlighet till goda intäkter vid tecknande av uthyrningsavtal via Idre Himmelfjäll.

Läs mer om bostaden
slagga.se