Nyproduktion

Sundsvik

Nykvarn Sundsvik, Nykvarns kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Förening
BRF Tegelbruket i Sundsvik
Om föreningen
Avgift
5 395 kr/mån
Pris/m²
24 074 kr/m²
Antal besök
509
Dagar på Hemnet
8
Nyproduktion

Här i lantliga och idylliska Sundsvik planerar Panghus att uppföra en bostadsrättsförening med 28 fristående villor i två utföranden med närhet till Mälaren och naturen. Villorna finns i två storlekar; fristående villa om 135 kvm respektive 120 kvm. Sundsvik kännetecknas av sitt naturnära läge och placering invid Mälaren där ni kan njuta av båtturer, fiske, bad eller promenader. Från Nykvarn C når ni Stockholm C på 30 minuter.

Bostäderna är till planlösningen lika och varje kvadratmeter är väldisponerad. Rymliga hallar med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, där köksön är den centrala punkten. Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni, efter tillval, välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar. Givetvis bidrar de stora fönsterpartierna till att ge en mycket ljus och rymlig känsla. Att bostädernas övre plan har öppet nästan ända upp till nock gör att huset känns ännu större än sina respektive kvadratmeter.

I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen, som ni når från vardagsrummet. För att skapa en mer privat uteplats skiljs altanerna av med förråd/plank.

För bostaden om 120 kvm kommer prisintervallet vara mellan 2 695 000 kr - 3 225 000kr och för villan på 135 kvm 3 100 000 kr - 3 500 000kr.

För att försäkra dig om att du har en köplats skickar du in din intresseanmälan redan nu! Därefter kommer du löpande få uppdaterad information via mejl.

Tillträde beräknas till kvartal 3-4 2022.

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter. Tillsammans med Panghus skapas bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärme, som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till ett hållbart ytskikt.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Nykvarn

Kontakt

Jenny Magnefelt

Fastighetsbyrån Nykvarn
Mäklare Jenny Magnefelt, Fastighetsbyrån Nykvarn
0720183279