Nyproduktion

Galateavägen 4

Solsidan, Storhogna, Berg Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94,1 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Avgift
3 350 kr/mån
Pris/m²
26 036 kr/m²
Nyproduktion

Försäljningen har gått bra och det återstår endast två lägenheter i BRF Vemdalens Pärla. Den sista stora lägenheten i Vemdalens Pärla heter 1002 och är på 4 rum och kök på 94 kvm. Här är tillträde möjligt redan den 30 mars, dvs du kan om allt klaffar fira påsk i din nya lägenhet på Solsidan i Storhogna!

BRF Vemdalens Pärla är en bostadsrättsförening på sammanlagt nio enheter som ligger på Galateavägen på Solsidan i Storhogna. Lägenheterna är tre parhus och tre attefallshus. De första två parhusen står klara och har levererats från Borohus. Lägenheterna är på 94 kvadratmeter med loft. De består av tre sovrum, storstuga och badrum med bastu på nedre plan på totalt 59 kvadratmeter. Loftvåningen är på hela 34 kvadratmeter och kan nyttjas som extra allrum eller sovrum med flera extrabäddar.

Från bostadsrätterna tar du dig enkelt till skidåkningen, längd längst in på samma gata och alpint en bit bort via ett anslutningsspår.

Vedeldad badtunna eller en möbelcheck på 30 000 kr medföljer till samtliga bostadsrätter i BRF Vemdalens Pärla.

Läget är förstklassigt på Solsidan med kvällssol långt fram på eftermiddagen/kvällen beroende på årstid. Bostadsrätten låter dig sjunka ner i en trädgårdsmöbel på altanen och lägga något gott på grillen efter en dags strapatser på fjället eller i skidbacken. Föredrar ni att äta på restaurang finns Storhogna M på gångavstånd via skidbacken. Här är ett läge att trivas på!

Under dokument ligger situationsplan som visar husens läge på tomterna.

1002: 2 450 000 kr

Kvar till salu finns också en attefallsbosadsrätt som kommer att stå på Galateavägen 2 med nummer 1008. Här är ett enkelt men prisvärt boende på ca 30 kvm. Kök/vardagsrum, sovrum, badrum samt sovloft. Preliminärt tillträdesdatum 15 april.

1008: 991 000 kr

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen