Nyproduktion

Lupusvägen 2B

Storhogna, Bergs kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Avgift
4 148 kr/mån
Driftkostnad
25 800 kr/år
Pris/m²
36 611 kr/m²
Nyproduktion

Bostad nr 14 i Solbacken lodge är till salu! Tillträde till jul!

Parhuslägenhet i bostadsrättsform på Solbacken i Storhogna med utsikt över fjäll och skidbackar. Välkommen hem till BRF Solbacken Lodge nr 2 i Storhogna.

Detta är som namnet antyder den andra bostadsrättsföreningen av detta slag på Solbacken i Storhogna. De 24 bostadsrätterna i den första föreningen är tillträdda och inflyttade, de kan beskådas exteriört på Merakvägen i samma område i Storhogna. Kontakta mäklaren för eventuellmöjlighet att få visning i en färdig bostad.

Här byggs härliga parhus med mycket fjällkänsla som kommer att stå klara med inflyttning till jul. Bostadsrättsföreningen består av två olika husmodeller, rendering på de olika modellerna ligger bland bilderna, ritningar ink måttsatta ritningar ligger bland dokument.

Både längdspår och anslutningsspår till alpin åkning finns alldeles i närheten så att du kan njuta av den friska fjälluften under vintersäsongen. De stora fönsterpartierna i sällskapsytorna låter dig ta del av naturens skådespel, något du aldrig kommer att tröttna på.

Materialval i en dov färgskala skapar lugn och harmoni och ger en exklusiv känsla.
Huset har ett stort vardagsrum med öppen planlösning till köket och gott om plats för hela sällskapet. Tre sovrum skapar fina förutsättningar för en härlig fjällvistelse med släkt och vänner. De yngre i familjen spenderar gärna kvällen i allrummet på övervåningen där de kan kika ner på de vuxna genom glasräcket. Ni vuxna njuter av lugnet och den sköna tröttheten i kroppen som uppstår efter en dag på skidor, uppkrupna i soffan medan mörkret sänker sig utanför stugan.

Vid entrén till varje parhus finns ett skidförråd. Byggrätterna på fastigheterna där husen kommer stå medger även komplementbyggnader på upp till 60 kvm sammanlagt. Detta innebär att möjlighet finns till skotergarage/skidbod/garage till varje parhus. Byggnation av komplementbyggnad måste göras i samråd med bostadsrättsföreningen.

Men det är inte bara vintern som är härlig i Storhogna, vår, sommar och höst har alla sin charm. Hösten med sina sprakande färger inbjuder till både vandringar och bärplockning, något som finns precis utanför dörren till huset. Sommaren erbjuder cykling, vandring, fiske, golf och mycket mer. Och finns det något härligare än att på vårvintern vända näsan mot solen och känna värmen?

Från bostadsrätterna tar du dig bekvämt till och från alpin skidåkning via ett glidspår som ligger en bit upp från vändplanerna längst in på gatorna. Det spåret utgår från toppen av Klövsjöfjäll, går bort till Solbacken och därifrån tillbaks till skidbackarna Solbacken och Tunneln samt liftarna Solliften och Tunnelliften. Se karta bland bilderna. För längdskidåkning är det bara att kliva på spåret som går strax utanför tomtområdet. Längst upp ovanför tomtområdet Solbacken går det lätt att ansluta till skoterled.

Observera att bilderna är renderingar och att färdigt resultat kan avvika från dem. Interiörbilderna är från en annan husmodell, dock kommer materialval och färger att stämma. För rumsindelning till bostad nr 8, se planlösningarna bland bilder samt ritningar under dokument.

Hela insatsen betalas vid tillträdet, ingen handpenning!

Länk till tomten där bostaden kommer att byggas ligger bland länkar under "Mer info".

Även bostad nr 15 är tillsalu, kontakta mäklaren för mer info rörande den.

Välkommen hem till Solbacken även du!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakt

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40