Nyproduktion

Myntbacken 5

Täljö, Österåker Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Avgift
5 797 kr/mån
Pris/m²
33 333 kr/m²
Nyproduktion

På Täljöhalvön i skärgårdskommunen Österåker växer ett nytt bostadsområde fram, här kommer nya moderna och bekväma hem. En perfekt plats för dig som söker ett attraktivt boende i en småstadsmiljö med badrocksavstånd till havet och fina naturområden strax utanför dörren.
I Strandängen 1 kommer det byggas 39 bostadsrättslägenheter om 2-5 rum och kök. Ljusa och moderna hem med öppna och sociala planlösningar och gott om förvaring. Välj mellan uteplats, balkong eller stor takterrass.
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I tillvalsprogrammet finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning.
Bostäderna i Strandängen 1 kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

När shopping, nöjen och kulturupplevelser lockar ligger Stockholm city endast 30 min bilväg bort. Ett lagom pendlingsavstånd för dig som arbetar i stan, men längtar ut till skärgården. I Åkersberga centrum, cirka 5 km bort, finns det du kan tänkas behöva i vardagen i form av butiker, restauranger och mataffärer.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Åkersberga