Nyproduktion

Norra Stationsgatan 62A

Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

10 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Ja
Våning
6, hiss finns
Förening
BRF Haga Venue
Om föreningen
Avgift
5 865 kr/mån
Pris/m²
105 392 kr/m²
Antal besök
2 275
Nyproduktion

*RÄNTEGARANTI*

- 5 rok med dubbla badrum/wc
- Garage tillgängligt
- Tillträde 13e december 2023

*Specifikation / samt urplock av bilder, bofakta och annan info finns tillgängliga vid intresse *

Nu finns en fantastisk möjlighet att förvärva en 5 rok med smart planlösning samt en stor balkong i Stockholms mest expansiva område. Välkända Veidekke står som byggnadsutvecklare för detta attraktiva projekt och består av eleganta och exklusiva material som valts med omsorg. Den välplanerade planlösningen får familjen att känna sig hemma med två badrum, ett stort master-bedroom med wc och 3 ytterligare välplanerade sovrum samt vardagsrum och kök med stora sociala ytor. Med 4 sovrum kan du vara kreativ och inreda efter eget tyckte och behov. WC i anslutning till master-bedroom inger en svit-känsla.

Räntegaranti:
Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan:
https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti

Område
Norra Stationsgatan 62B välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Ett pågående arbete är även Norra stationsparken som kommer att bli ett grönt och öppet stråk mellan Stockholm och Solna. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten.

Drömmer du om att bo i stan med liv och rörelse omkring dig och ändå kunna ta en löprunda eller leka med barnen i det fria? Livet i Haga Boulevard lovar något alldeles extra. Att bo här ger dig många valmöjligheter och de bästa förutsättningarna för en bekväm vardag och händelserik fritid. Här finns helt enkelt mycket för alla, oavsett ålder och intresse. Norra Stationsgatan som du skulle kunna kalla din hemmagata, förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans breda utbud av kultur och nöjen. I din nya stadslägenhet är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt. Det är gott om smarta, genomtänkta detaljer. Funktion och kvalitet har varit viktiga men framför allt att du ska trivas. Nästan alla lägenheter har balkong, många mot Norra Stationsparken i fritt sydvästläge. Den är ett

Läs mer om bostaden
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakt

Erik Wikingskiöld

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Erik Wikingskiöld, Unik Fastighetsförmedling AB
0709-921029