Kungstensgatan 62

Vasastan, Stockholms kommun Se på karta

16 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1884
Förening
BRF Planeten Nr. 5
Om föreningen
Avgift
7 470 kr/mån
Pris/m²
105 938 kr/m²
Antal besök
11 162

- Sekelskifte anno 1884
- Högt i tak, fiskbensparkett, pardörrar, väggpaneler, stuckaturer & dörröverstycken
- Vackert från stora fönsterpartier
- Flertalet rum & fönster i fil
- Fungerande kakelugnar
- Hiss finns
- Bygglov för fransk balkong har funnits

Missa inte denna fantastiska och charmiga sekelskiftesvåningen med närhet till Vasaparken & Odenplan! Våningen är med sina 160 kvm mycket välplanerad, är genomgående och har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Våningen erbjuder stora & luftiga rum, 3-4 sovrum, separat kök samt ett badrum & gäst-WC. Möjlig 6 RoK

Den tidstypiska stilen är bevarad med två fungerande kakelugnar (+En som ej fungerar), djupa fönsternischer med profilerade fönsterfoder, pardörrar, högt i tak, takrosetter, höga golvsocklar, dörröverstycken samt delvis bevarad fiskbensparkett. Detta är ett boende för er som vill hitta ett läge utöver det vanliga och som ställer höga krav på boendemiljö.

Mycket välskött förening med god ekonomi. Fastigheterna är i gott skick där de stora renoveringarna är gjorda. Lokalen bidrar med stort kassaflöde. Bredband ingår i månadsavgiften.

På innergården finns tvättstuga i ett separat hus. Finns även plats för cyklar och på sommaren inreds innergården med utemöbler och grill.

Vasastan är som stadsdelen som har allt; puls, natur och närhet till goda kommunikationer. På Kungstensgatan 62 bor du endast ett stenkast från Vasaparken samt närhet till både S:t Eriksplan och Odenplan. Några minuter bort ligger Karlbergs slottspark med fina promenadstråk längs med kanalen. På nära avstånd ligger även Hagaparken med fina motionsslingor längs med Brunnsviken. Direkt närhet till goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Detta är ett boende som måste upplevas på plats - Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Andreé Lundmark

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Andreé Lundmark, Unik Fastighetsförmedling AB
070-999 24 93