Södra Centralgatan 6

Gamla Gefle, Gävle Se på karta

3 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
185 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1887
Förening
BRF Vreten 4
Om föreningen
Driftkostnad
6 619 kr/år
Pris/m²
19 973 kr/m²

Charmig etagelägenhet som sträcker sig upp till vindsvåningen i Q-märkt 1800-tals hus! Fina detaljer som trägolv och handblåsta fönster har sparats när huset totalrenoverades 2006. Lägenheten har byggts om 2020 och man har nu en egen uthyrningslägenhet med egen ingång på vindsvåningen. Lägenheten är uthyrd och genererar en intäkt på 7000kr/mån. Hyresgästen vill vara kvar om det är möjligt.
Stora lägenheten består av 4 rum och kök varav ett sovrum ligger en trappa upp. I vardagsrummet har man tagit fram den fina pannmuren och här finns en kamin. Köket är rymligt och har fantastisk utsikt mot ån och Gamla Grand. Ett stort bad/duschrum med tvättstuga samt en nybyggd gästtoalett finns i denna del av lägenheten.
Den mysiga uthyrningslägenheten på vindsvåningen är ca 30 kvm med snedtak och synliga takbjälkar. Den nås via egen ingång här finns eget kök/vardagsrum, duschrum samt ett sovrum.
Till huset hör en insynsskyddad trädgård med fruktträd och grillplats. Parkeringsplats finns, även för el-bil om så önskas. Huset ligger mellan Gamla och nya Gävle med utsikt över Gavleån och Gamla Grand. Max 5 minuter till tåget och lika nära till centrum!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Gävle